Odpoledne s Divadlem Koráb

Zase po roce do Crhova zavítalo brněnské Divadlo Koráb, aby dětem zahrálo pohádku, tentokrát O Budulínkovi a rozveselilo crhovské sousedy na začátku podzimu v neděli po komunálních volbách.

Předpověď počasí nebyla příznivá a možná některé návštěvníky odradila, ale nakonec to vyšlo docela pěkně. Sluníčko sice nesvítilo, ale nepršelo a tak nám na crhovském hřišti bylo hezky. Pohádka se dětem líbila. Společně pomáhaly dědečkovi a babičce vysvobodit Budulínka z liščí nory. Nakonec všechno dobře dopadlo, malé lištičky se vrátily k mámě lišce a Budulínek k dědečkovi a k babičce.

Možná ještě větší zážitek než z divadelního představení měly děti z následující atrakce. Stroj na výrobu kouřících bublin! Tak to tedy bylo něco, co jsme v Crhově ještě neviděli! Ze stroje se valil proud bílých bublin, které se vznášely nad hřištěm. Děti i někteří dospělí diváci se po nich vrhali a když některou chytili a bublina praskla, objevil se místo ní obláček bílého kouře. Hurá! Podívejte se na fotky, ať vidíte, jak jsme si to v Crhově užili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *